De kracht van samen juli 2019

De kracht van Samen!

Soms heb je van die lunch afspraken waar je geïnspireerd vandaan komt. Zo ook afgelopen week! Na mijn lunchdate met collega coach/ vriendin Heleen voel ik de energie stromen. Na een jaar van koffie drinken, denken, praten, brainstormen, lachen, twijfelen en het geven van een training zijn we eruit. We gaan onze kennis en krachten bundelen.

Heleen als MatriXcoach en coach op het gebied van Beelddenkers en ik als kind en oudercoach op het gebied van kinderen en emoties en onze kennis en ervaringen met hoog gevoeligheid.

Wat gaan we doen?

Ideeën genoeg, om te beginnen gaan we workshops geven over deze onderwerpen, voor zowel de professional als voor ouder en kind. ( 0-15 jaar)

Achter de schermen zijn we druk aan de slag, in ons hoofd is het er al😏Het belangrijkste is aanwezig: de motivatie, de drive om dit te gaan neerzetten. Nu nog de puntjes op de i zetten.

Aan de ene kant vind ik het heel fijn om alleen te werken. Het geeft een bepaald gevoel van vrijheid en het is prettig om baas te zijn over eigen agenda en te nemen stappen. Aan de andere kant is het soms ook best alleen. Dat is mede voor mij de reden om de samenwerking aan te gaan met een andere coach. En niet alleen daarom. Ik zie ook heel sterk de kracht in het samen optrekken met een ander. Het samen sparren, uitwerken van nieuwe ideeen en het delen van twijfels. Maar ook iemand die zo nu en dan een spiegel kan voorhouden.

Eigen Wijze kindercoaching blijft gewoon bestaan. We gaan onze krachten bundelen op bepaalde gebieden waardoor we meer ouders en professionals kunnen bereiken. Daarnaast geven we nu samen met nog een andere collega de basistraining Voorschoolse educatie en ook dat smaakt naar meer. Ik merk dat ik heel veel positieve energie krijg om bezig te zijn en te blijven met het educatie en pedagogisch handelen.

Genoeg positieve ontwikkelingen zowel bij mij persoonlijk als op het gebied van mijn eigen praktijk.
05-08-2019