Aanbod:

Eigen wijze kindercoaching heeft een breed aanbod waarin emoties, weerbaarheid en zelfvertrouwen altijd centraal staan. Onder het kopje workshops vind je de data van de te geven workshops. De individuele coaching gaat op afspraak daarvoor kan je mij het beste even een mail sturen of reageren via /contact .

Een workshop kan ook op maat gemaakt worden voor scholen, kinderdagverblijven en/of buitenschoolseopvang. Samen afstemmen wat ik voor jouw organisatie of doelgroep kan betekenen gaat het makkelijkst aan de telefoon 06-20624303

Naast mijn website plaats ik ook regelmatig evenementen op mijn facebookpagina. https://www.facebook.com/eigenwijzekindercoaching/

Binnenkort komt hier een leuk filmpje over de workshopsWorkshop sensopatisch spel bij KDV Doortje in Culemborh

Eigen Wijze Theekransjes.

Wat zijn Theekransjes?

Volgens het woordenboek is een Theekransje:

1) Damesgelegenheid 2) Damesgezelschap 3) Gezellige bijeenkomst van vrouwen 4) Gezelschap 5) Theepartijtje

Wij hebben van onze Theekransjes nog iets veel mooiers gemaakt!

Ingrediënten voor een Theekransje:

  • Thee (of iets anders te drinken)
  • Speciale Theekopjes
  • Wat lekkers
  • Gezelligheid staat voor op
  • Creativiteit, spel en natuur
  • Praten over wat je bezig houdt

De definitie die wij aan onze Theekransjes hebben gegeven is de volgende:

“Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van Thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn"Theekopjes uit mooie kopjesHet boze jongens/meiden pakket en een pakketje zelfvertrouwen.

Deze pakketten maak ik op maat en is volledig afgestemd op de vraag van u en uw kind. Er gaat dan ook altijd een kennismakingsmoment aan vooraf om te voelen en af te stemmen wat uw kind nodig heeft. Het resultaat zal in ieder geval zijn dat uw kind een goede steun in de rug zal krijgen en met een goed gevoel van eigenwaarde om de volgende stap te kunnen maken.


Workshop JIJ en JE TIENER

Tijdens deze workshop waarin alleen jij en je tiener deelnemen draait het om jullie samen en de verbinding tussen ouder en kind. Wat houdt jullie bezig en wat vinden jullie belangrijk in het leven? zijn vragen die aan bod komen. Aan het eind van deze workshop gaan jullie naar huis met een leuk creatief aandenken en een nieuwe kijk op elkaar.

reactie van deelnemersSchrijfopdracht workshop JIJ en je Tiener


" Ik wil nog niet naar huis, het is heel fijn bij Leonie"

"Fijn om even aandacht te hebben voor elkaar, zonder de andere kinderen uit het gezin"

" Even een moment voor ons samen, dank je wel Leonie voor je luisterend oor"

Algemene voorwaarden en privacy verklaring:Algemene voorwaarden Eigen wijze Kindercoaching.pdf