Omdat ieder kind het recht heeft zich goed te voelen

Aanbod:

Je kind is boos! Heel erg boos. Hij is niet meer voor rede vatbaar, gooit zijn tas in de hoek en als blikken konden doden…… Dit gedrag doet iets met jou en voor dat je het weet reageer je met “Doe toch eens normaal!” Je kind stampt woedend naar boven. Daar zit je dan met je goede gedrag. Je wilt er zijn voor je kind, maar hoe dan?

Hoe zou het zijn als jullie kind zijn boosheid minder afreageert op jou? Hoe zou het zijn als je weet wat je voor je boze kind kan doen op zo’n moment? Ik begeleid jullie met liefde zodat je kind zijn emoties sneller herkent en weet hoe er mee om te gaan. Dat kan met het coachtraject EMOTIES. Na de individuele coaching weet jouw kind zijn boosheid op tijd te herkennen en leert er op een positieve manier mee om te gaan. Jij als ouder krijgt meer inzicht in wat je kind juist op dat moment nodig heeft. Wat uiteindelijk zorgt voor een kind wat beter in zijn vel zit.

Wat betekent dit: Na het intake gesprek, waar we kijken welk gedrag zorgt voor het “probleem” en hoe jij als ouder je kind kan helpen om tot ander gedrag te komen en ontdekken wat de behoefte is van je kind. In 4 coach sessies gaan je kind en ik al spelend op onderzoek uit! Wat triggert de emotie, hoe ga je daar op een goede manier mee om en hoe geef je uiting aan je emoties. Na deze 4 coachings sessies is er 1 oudersessie waarin we stilstaan bij jou als ouder, wat heb jij nodig om je kind te begrijpen, ondersteunen en te begeleiden. We bekijken samen ook of er nog meer nodig is, zo ja dan volgen er nog 2 sessies. Het hele traject word altijd afgesloten met een (telefonisch) evaluatiegesprek.

Investering: coachtraject EMOTIES €355,50 (exclusief de 2 extra sessies).

 

Voel je nu aan alles JA......dit is wat wij als gezin nodig hebben! vul het contact formulier in dan plannen we een gratis kennismakingsgespek in. (onderaan de pagina)

 

Losse prijzen aanbod:

  • Intake gesprek 1 uur € 45,00
  • Individuele coaching van 1 uur € 65,00
  • Oudercoaching 1 uur € 45,00
  • Evaluatiegesprek € 45.00
  • Het coachtraject emoties € 355,50
  • Training ik leer leren 5 bijeenkomsten van 1,5 uur € 230,--
  • Workshop SOS emoties en kinderen 3 bijeenkomsten van 1,5 uur € 95,--

Extra informatie:

Naast mijn website plaats ik ook regelmatig evenementen op mijn facebookpagina.www.facebook.com/eigenwijzekindercoaching/

Algemene voorwaarden en privacy verklaring:Algemene voorwaarden Eigen wijze Kindercoaching.pdf

Ja! Ik wil graag een kennismakingsgesprek inplannen.

E-mailadres  
Subject  
Your comment  

Workshops bij Eigen Wijze kindercoaching.